zaterdag 23 januari 2010

Most Valuable Blog

Over de hele wereld worden er reeds ontelbare meningen en visies geuit, doch houdt dit ons niet tegen om desondanks een blog te starten. Een blog die inhoudelijk voornamelijk de NBA zal bespreken. Hoewel er ook andere thema’s behandeld zullen worden, zal de rode draad van deze blog echter de teams, spelers, wedstrijden en allerhande feiten van de NBA zijn.


Dankzij uw observatievermogen zal u, beste lezer, allicht reeds hebben opgemerkt dat in de openingalinea ‘ons’ staat. Inderdaad, deze blog wordt u niet aangeboden door slechts 1 schrijver. Nee, er zijn meer actieve deelnemers betrokken bij het verwezenlijken van deze blog. Uw zult namelijk het wel en wee van en in de NBA kunnen volgen door de ogen van twee bloggers. Twee jonge schrijvers, of is dat wel een juiste omschrijving, die een passie delen voor het basketbal en uiteraard meerbepaald de NBA.


Om te beginnen is daar Michaël, de man die de titel draagt van oprichter van deze blog. Van de twee bloggers is hij degene met het meeste ervaring in het volgen van de NBA, voortkomend uit zijn eigen actieve carrière in het basket. Heden is zijn interesse in basketbal louter passief. Nuja, louter, uiteraard zal hij opnieuw actief worden door middel van het schrijven voor deze blog.


Ook stel ik u graag de auteur van dit eerste blogbericht voor, Lukas. Toen eerstgenoemde met zijn idee aan kwam draven, was er weinig bedenktijd nodig om het voorstel te aanvaarden. Hoewel ik oorspronkelijk zowel actief als passief geïnteresseerd was in het voetbalspel, is nu basketbal mijn favoriet. Actief is mijn betrokkenheid beperkt er, althans in competitieverband.


Er rest ons niets meer dan het u, beste lezer, toewensen van veel leesplezier en uiten van onze dank aan u voor het bereiken van onze blog. Wij kunnen echter niet garanderen dat u het met alles wat geschreven wordt eens zal zijn, daar dit een blog vol persoonlijke meningen zal zijn.


Lukas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten