dinsdag 16 februari 2010

Aah Mr Big D Camby!


Los Angeles Clipper Marcus Camby werd getradet naar de Portland Trailblazers voor Travis Outlaw, Steve Blake en 1,5 miljoen dollar.
Marcus Camby is een van huidig nba's sterkste defenders. Hij is de 2de beste in rebounds per game met 12.1 . De Portland Trailblazers waren dringend op zoek naar versterking onderaan met Pryzbilla en Oden die geblesseerd zijn. Camby zal nu deze functie opvullen. Nochtans vond ik zijn prestaties eerder wat minder dit seizoen. Mogelijk is dit wel omdat hij onder de radar speelde in een ploeg die meer potentieel had maar het niet toonde. Portland strijdt mee voor de playoffs en ze zullen Camby meer dan nodig hebben om succesvol te zijn. Voor de clippers die het niet gaan halen gaat de focus naar onderman - en nummero 1 draft pick van 2009- Blake Griffen die volgend seizoen zijn werkelijke waarde kan tonen. Hij geraakte in het begin van het seizoen geblesseerd en deze zware blessure betekende het einde van dit seizoen.

De La Clippers hebben er weer een guard bij in Steve Blake. Alsof Baron Davis en Sebestian Telfair niet genoeg zijn. Met Outlaw hebben ze er een sterke wing speler bij. Outlaw bleef me steeds meer en meer verassen tot hij jammer genoeg in blessure geraakte. Hij heeft dit seizoen nog maar 11 wedstrijden kunnen meespelen. Outlaws stats nemen jaar na jaar toe en hij blijft voor mij erg beloftevol.

Ook La wil een bod doen op de grote free agents op het einde van dit seizoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten