donderdag 18 februari 2010

John Salmons to the Bucks


Trade:
Chicago stuurt: John Salmons
Milwaukee stuurt: Kurt Thomas & Fransisco Elson OF Hakim Warrick & Joe Alexander. -> Momenteel nog geen zekerheid welke spelers naar Milwaukee gaan maar waarschijnlijk zal het om Thomas en Elson gaan. De deal komt er hoe dan ook.

Dit geeft Milwaukee een getalenteerde shooting guard die voor Michael Redd kan invallen die uit is met blessure. Met behulp van Salmons kan Milwaukee weer een run maken naar de playoffs.
Ik vind dit geen slechte deal want als Redd terugkeert komt er minder druk op Salmons te staan. Wanneer er verwacht wordt dat hij op zijn best moet spelen dan stelt hij me meestal teleur en dit was in Chicago het geval.
Salmons scoort gemiddeld 12 punten, geeft 3 assists en pakt 3 rebounds.

Met het vertrek van Salmons zit Chicago zonder shooting guard maar heeft het wel geld genoeg om te bieden op een top speler wanneer het volgende seizoen begint. Hoedan ook hebben de Bulls volgens mij nog niet gedaan met traden. Ik verwacht dat Tyrus Thomas sowieso nog getrade wordt en volgende spelers kunnen mogelijk mee in deze deal zitten : Kirk Hinrich, Brad Miller, Luol Deng. Wie of wat het wordt zullen we snel genoeg weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten