woensdag 17 februari 2010

Tracy Mcgrady on the road!Het ziet er naar uit dat de New York Knicks en de Chicago Bulls graag Tracy Mcgrady zouden willen hebben. In Houston zijn zijn laatste dagen geteld en ik verwacht niet dat Houston hem zal houden. Sinds zijn terugkeer uit zijn blessure heeft amper mogen spelen bij de Rockets. Houston wou hem niet meer geven dan een reserve rol en een 11 - tal minuten van de bank. Het zal tijd worden McGrady eindelijk terug in actie te zien. Want niemand maar ook niemand weet wat hij nog in zijn mars heeft. Vele zijn echter kritisch en denken dat de huidige McGrady slechts nog een schaduw is van wat hij ooit als all star was.

Wat bieden de ploegen:

New York Knicks: geven Larry Hughes, Jared Jeffries en rookie Jordan Hill voor Tracy McGrady, Brian Cook en Joey Dorsey.
Met Jordan Hill heeft houston weer een erg jonge veel belovende power forward bij.
Nu als ik van de Rockets was zou ik proberen te gaan voor Al Harrington en Jordan Hill. Of New York dat echter wil, dat is nog maar de vraag.

Chicago Bulls: Bieden Tyrus Thomas, Jerome James en Brad Miller voor Tracy McGrady en Brian Cook. Chicago zal hoe dan ook Tyrus Thomas traden, dus waarom niet naar de Houston Rockets? Tyrus is net zoals Jordan Hill een veelbelovende power forward. Maar in tegenstelling tot Jordan Hill weten we van Tyrus tot wat hij in staat is. Hij is een sterke defensieve kracht en is bijna gewild door alle top ploegen. Zo zijn ook San Antonio en Denver erg hard geinteresseerd in de talenten van de jonge Thomas. Brad Miller geeft hen een erg verstandige center die ook de 3 punt shot heeft.

Alleszins verwacht ik dat McGrady getrade zal worden maar naar welke ploeg zullen we donderdag weten.
Hier is de podcast die praat over trades:
http://espn.go.com/espnradio/player?rd=1#/podcenter/?id=4920944&callsign=ESPNRADIO&autoplay=1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten