woensdag 10 februari 2010

Will Robinson make history?


Enkel Michael Jordan, Jason Richardson, Nate Robinson en Dominique Wilkins hebben ooit 2 keer de Slam Dunk contest gewonnen! Nate Robinson krijgt dit jaar weer de kans om zijn titel te verdedigen en tevens de mogelijkheid om geschiedenis te schrijven met 3 overwinningen. De kleine point guard van New York (1m 75) had aanvankelijk geen zin om nog eens te participeren maar zoals traditie zegt moet hij zijn titel verdedigen. Hij is ontzettend athletisch voor zijn lengte. Erg wonderbaarlijk hoe hij over de + 2 meter boom van een Dwight Howard dunkte.

Dit seizoen wordt hij uitgedaagt door Gerald Wallace, Shannon Brown en de winnaar van dematchup Demar Derozan - Eric Gordon. Hoewel hij een degelijke kans heeft om te winnen van deze competitie denk ik dat Nate het niet zal halen. Hij lijkt minder gemotiveerd en is nog steeds onzeker of hij zal meedoen omdat hij met een lichte blessure speelt. Ik verwacht dat Demar Derozan zich bij het trio Nate, Shannon en Gerald zal aansluiten.
Shannon gaat dan volgens mij uiteindelijk met de titel lopen omdat hij iedereen heeft doen verbazen met zijn dunks dusver. Meestal komen publiekslievelingen als winnaars uit de bus. En ik denk dat Shannon de favoriet zal worden.

Wie wint er volgens jullie? (check poll aan rechterzijde)

Nate's highlights:


Shannon Browns highlights:


Gerald Wallace's highlights:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten