maandag 8 februari 2010

You should stay home!Be there? Sommige spelers die uitgenodigt zijn voor de all star game zouden beter niet deelnemen. Terwijl enkele het gewoon weg niet verdienen is het voor andere gewoon een kwestie van rust. Dit is mijn lijstje van spelers die beter thuis blijven:

Allen Iverson, Pau gasol en Al Horford omdat ze het niet volledig verdienen.
Zoals ik al afgelopen maand zei, zijn deze spelers echt niet aan hun sterkste seizoen bezig. Dit geldt wel niet voor Al Horford want die haalt beter dan zijn gemiddelden. Hij verdient het dan weer niet omdat er veel spelers zijn(zelfs in zijn ploeg Atlanta) die nog betere prestaties neerzetten.

Paul Pierce, Kevin Garnett, Kobe Bryant,Chris Paul, Brandon Roy, Carmelo Anthony gezondheidswijs gezien.
Moest ik dit voorstellen zou ik ontzettend veel "BOE's" krijgen. All Star game zonder 3 favoriete spelers in Garnett, Bryant en Carmelo zou geen optie zijn.
Langs de andere kant moet je je als speler niets van de all star game aantrekken en je eigenlijk focussen op de kampioenschap. Daarom is het voor hen verstandiger om thuis te blijven.

Paul Pierce heeft dit seizoen enkele matchen gemist wegens knieproblemen. Gisteren speelde hij zijn eerste match weer na een week te missen. Het ontbrak hem aan explosiviteit op defensive en offensive vlak. En de invloed van rust merk je wel heel erg duidelijk. Marquis Daniels(teammate van Pierce) heeft een hele tijd gerust en speelde gistere terug zijn eerste wedstrijd en je zag dat hij genezen was. Hij was er klaar voor en presteerde ook beter dan verwacht. Bij Pierce daarentegen merk je dat hij er nog niet helemaal is. Meedoen aan zowel de 3 punt wedstrijd als de All star game gaat hem niet al te goed doen. Gelukkig zal hij als reserve speler niet al te veel minuten moeten spelen.

Wie wel veel minuten zal krijgen is Kevin Garnett. Hij is verkozen tot starter. Garnett staat nu al een hele tijd weer in de lineup van de celtics maar je merkt overduidelijk dat hij nog steeds de oude niet is. Voor Rajon Rondo's alleey-oops komt hij meestal te laat en echt vechten voor de bal doet hij ook niet. Kevin heeft dringend nodig aan verdere rust. Een weekendje thuis zou voor hem ideaal zijn. Veteranen hebben gewoon weg meer rust nodig. Chris Bosh zou hem perfect kunnen vervangen want hij speelt een veel beter seizoen.

Brandon Roy, Chris Paul en Carmelo Anthony zijn alle 3 momenteel geblesseerd. Het domste zou zijn hen nu te laten spelen. Ik heb al vernomen dat Chauncey Billups één van deze 2 spelers de plaats zal innemen. Ik dacht Chris Paul. Roy wordt ook verwacht niet te spelen. Carmelo is nog een vraag.

Kobe Bryant, in men vorige artikel heb ik gezegd dat het eindelijk tijd werd dat Kobe zou rusten. Blijkbaar wordt het toch niet voor lange duur want de coach zegt dat Kobe elke moment kan terug komen wanneer het nodig is. Waarschijnlijk zal hij op het veld staan wanneer zij met een top ploeg ten strijde gaan. Of dit verstandig is , is nog maar de vraag. Kobe is van immens belang voor LA (hoewel shannon brown momenteel wel erg sterk speelt) en ze zullen hem nodig hebben met de playoffs. Als de Lakers niet volledig gezond de playoffs ingaan zijn zij een vogel voor de kat.

Mogelijk krijgen deze spelers beperkte minuten. Maar de feestjes achteraf en het reizen is toch ook wel erg vermoeiend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten