donderdag 25 maart 2010

J Smoove saves the day


Josh Smith van de Atlanta Hawks beslist de wedstrijd tegen de machtige Orlando Magic op een erg spectaculaire manier! Met minder dan 1 seconde te gaan in de laatste quarter besluit Josh Smith een bal van teammate Joe Johnson te volgen en dunkt deze met 0.1 op klok spectaculair in de basket.

Josh Smith: "I had to celebrate a little bit because it's been a long time coming for us to be able to knock off Orlando," Smith said after scoring 15 points with seven rebounds. "We know that we can play with any elite team."
Voor deze wedstrijd waren de hawks al reeds 6 keer op een rij verloren van Orlando. Dit seizoen was het al goed voor 3 keer.
Stan Van Gundy coach van de Orlando Magic zei het volgende : "This was a tough finish,". "The Hawks outplayed us for a good portion of the game. Vince hit a great shot to tie the game up, and then he played great defense on Joe on the other end. Unfortunately, we forgot to box out on the weak side." Dwight Howard scoorde 19 punten en plukte 24 rebounds uit de lucht.

Orlando Magic 84 - 86 Atlanta Hawks
Door deze winst blijft Atlanta op gelijke hoogte met de Boston Celtics en sluiten ze beiden steeds dichter aan naar de 2de plaats.

Verdere games:

Denver Nuggets 99 - Boston Celtics 113
Een matchup tussen nummer 3 van de western conference en nummer 3 van de eastern conference belooft altijd een leuke wedstrijd! Boston's aanvoerder Paul Pierce begint steeds meer en meer op zijn oorspronkelijke all-star niveau te spelen. Na zijn sterke start in het seizoen leek hij halverwege het seizoen erg teleurstellend. Hij leek oud en van inspanning was niets meer te merken. Hij pakt stillaan terug op waar hij was gebleven en doen een push naar de 2de plaats of 3de plaats voor de playoffs. In deze win was Paul Pierce terug de oude, hij scoorde 27 punten, had 7 rebounds en 2 steals. Garnett stond hem bij met 20 punten en 11 rebounds. 1ste jaar all star Rajon Rondo haalde een triple double met 11 punten, 11 rebounds en 15 assists. Maar Tony Allen was de verassing van de avond! De verdedigende guard viel door de komst van Michael Finley uit de Celtics rotatie. Maar zijn geduld werd beloond. Marquis Daniels was allesbehalve in vorm waardoor Tony Allen een show van zijn eigen kunnen mocht tonen. Hij scoorde 13 punten(5 op 6) in 19 minuten. Aan de andere kant was het Carmelo Anthony(32 punten waarvan 13 op de vrijwerplijn) en Jr Smith(21 punten) die de offense voor de Nuggets draaiende hielden.

La Lakers 92 - 83 San Antonio
Met een licht geblesseerde Andrew Bynum missen de La Lakers een echte center.
Niet tegenstaande dat La niet klaar was voor een battle. Lamar Odom maakt maar aardig gebruik van elke speelminuut hij krijgt. Hij zorgde voor 19 punten en 13 rebounds. Kobe Bryant scoorde 24 punten met 2 op 2 van de driepuntlijn. Maar La's speler van de avond was Ron Artest. Zijn defense was uitmuntend, net daarom dat La hem voor het seizoen besloot te signen. Jammer heeft hij dit seizoen niet meer van zijn kunnen laten zien maar gisteren deed hij dat alleszins wel. Ron Artest's 8 rebounds en 5 steals brachten de winst voor La binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten