zondag 21 maart 2010

Milwaukee keeps soaring, Boston has a spark!

Na vrijdag in 2 OT een zware match te winnen van de Sacramento Kings. Slaagden de uitgeputte Bucks er toch in gisteren weer te winnen van een top ploeg in de western conference; namelijk de Denver Nuggets. In de 4de quarter nam Milwaukee het spel in handen en kon de wedstrijd afsluiten met winst.
score:
Milwaukee Bucks 102 - 97 Denver Nuggets
De wel uitgeruste Denver Nuggets hadden hun handen meer dan vol met de vermoeide Bucks. John Salmons was weer de man van de match en scoorde 9 punten in de laatste quarter. "They were awesome," Denver guard Chauncey Billups said of Salmons and Delfino. "Salmons did what he usually does as a scorer and a playmaker." Billups van zijn kant scoorde 29 net zoals mede all star Carmelo Anthony. Denver had meer steals, meer dan dubbel zoveel offensieve rebounds (20 tov 8 ) maar ze misten teveel makkelijke shots. De Bucks verstevigden hun 5de positie in de Eastern conference en proberen zelfs indien mogelijk nog wat hoger te geraken.



Boston Celtics proberen terug op volledige snelheid te komen. Na een paar wisselvallige tot slechte weken/maanden lijken ze weer wat moed te krijgen. Hun befaamde defense waar ze voorheen een titel mee naar huis brachten lijkt weer op volle toeren te draaien. Na eergisteren de Rockets in Houston te verslaan, moesten ze het gisteren in Dallas waarmaken. Geen makkelijke opdracht als je weet dat Dallas tegenwoordig heel veel vertrouwen heeft met hun nieuwe ploeg. Toch, was het Celtic's allstars Rajon Rondo en Paul Pierce die het spel overnamen. Nu is het de boodschap om de 3de plaats te bewaren zodat ze met Orlando in de tweede rondo nog een redelijke matchup hebben.
Score: Boston Celtics 102 - 93 Dallas Mavericks

Geen opmerkingen:

Een reactie posten