vrijdag 12 maart 2010

Streaking Mavs, Magics


De Orlando Magic wonnen vanacht hun 7de match op een rij met een verpletterende 82-111 score tegen de blessure gevoelige Chicago Bulls. Een explosieve eerste helft zorgde ervoor dat de Chicago Bulls al zo goed als uigeschakeld waren nog voor de tweede helft begon. Vince Carter vindt stillaan eindelijk zijn niche in Orlando. Na een ondermaatse start van het seizoen en veel kritiek, maakt hij zijn status als all star speler geleidelijk weer waar. Hij scoorde 23 punten in 26 minuten. Maar het was voornamelijk de bank die het verschil maakte. Ik had al eens eerder een bericht gepost op de blog over het aanwezige talent in Orlando : http://alldecade.blogspot.com/2010/02/orlandos-excellent-bench-depth.html
Erg sterke partij van : Redick, Gortat(11 rebounds), Bass, Williams.

De Chicago Bulls darentegen, kunnen op zoek gaan naar jong talent want hun seizoen is volgens mij over. Zij verloren 6 op een rij en zijn uit de playoff spots gestampt. Zij lijken ook niet snel weer beter te worden. Zonder Luol Deng en Joakim Noah is de ploeg net iets te zwak om competitie te zijn.

De Mavericks in de western conference hebben er hun 13de overwinning opzitten. Sinds Haywood en Butler in de lineup rotatie staan zijn de Mavericks nog maar 1 wedstrijd verloren. Veteranen Kidd en Marion lijken weer helemaal op hun vroegere all-star niveau. Hoe lang ze dit zo zullen volhouden is nog maar de vraag maar het is geweldig om te zien hoe zelfvertrouwen een enorme boost aan deze spelers geeft.
Dit belooft spanning in de playoffs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten