dinsdag 20 april 2010

Big mouth Noah !

Wie dacht dat Lebron een grote mond heeft moet maar is naar die van Chicago Bulls Joakim Noah luisteren. Joakim Noah slaagt er telkens weerin het publiek van zijn playoff tegenstander tegen hem te krijgen. Vorig jaar was dit in Boston en nu doet hij het in Cleveland. Het is zelfs zo erg dat het playoff hele publiek in Cleveland begint te roepen wanneer Joakim Noah de bal aanraakt. Frustrerend voor de Cleveland fans is dan nog dat Joakim Noah erg goed kan basketten. Joakim Noah heeft zijn woorden nooit voor zichzelf gehouden en is altijd trots om commentaar te geven op anderen. Met het Kevin Garnett - Quentin Richardson incident in de eerste playoff game van Boston - Miami zei Joakim het volgende over Kevin Garnett:
"He's a dirty player," Noah said after the Bulls practiced at Quicken Loans Arena in preparation for Monday's Game 2 against the Cavaliers. "He's always swinging elbows, man. I'm hurting right now because of an elbow he threw. It's unbelievable. He's a dirty player. It's one thing to be competitive and compete and all that.

Over Cleveland zei hij dat hij niet graag in Cleveland is want het is er helemaal niet aangenaam om op vakantie te gaan, wat bij de fans natuurlijk in het verkeerde keelgat schoot. Anyway kijk maar eens naar onderstaand filmpje:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten