donderdag 22 april 2010

Mr. Most Improved Aaron BrooksAaron Brooks, guard van de Houston Rockets is de most improved player van dit seizoen. Hij haalde deze titel met de volgende stats: 19,6 punten per game, 5,3 assists en 2,6 rebounds. Aaron Brooks laat met zijn explosiviteit en quick release op de 3de punt lijn veel verdedigers het nakijken. Hij zet een teamrecord met 209 3-punters en hij is de zesde speler in nba history met cijfers van 200 3-punters en 400 assists. Van alle geselecteerde spelers steeg scoring percentage het meest. Hij ging omhoog met 8.4 punten per match. Oklahoma City Kevin Durant en San Antonio's George Hill deelde een gelijke 2de plaats.

Het zijn niet bepaald de benamingen die ik verwacht had. Het is een feit dat Aaron Brooks een super seizoen had, zeker in de start van het seizoen. Maar ik vind dat de benaming naar een speler moet gaan die ook effectief impakt maakt op de ploeg en dus de playoffs zou moeten halen. In dat opzicht vind ik het een beetje jammes. George Hill is inderdaad een absolute verrassing. Hij deed ons bijna vergeten dat San Antonio Tony Parker nodig had. Mijn keuze ging uit naar Jamal Crawford want hij was toch de verschilmaker in de NBA. Stond Atlanta achter dan bracht Jamal Crawford wel terug leven in het spel. Hij is super clutch en scoort regelmatig meer dan eender welke starter in de ploeg. Hij is wat Atlanta nu net zo gevaarlijk maakt.
Mijn andere keuze was Russel Westbrook. Super explosief en weet de weg makkelijk naar de ring te vinden. Hij kon ontploffen en met een monster game de avond sluiten. Denk maar aan de all star game waarin hij +40 punten voor de Sophemores scoorde. Mede zijn bijdrage zijn ze nu in de playoffs en maken ze het La best wel moeilijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten