dinsdag 26 januari 2010

East All Star Lebron James!

Shooting Forward: Lebron James van Cleveland Caveliers

All hail to the KING ! King James (Lebron James) mag zich veruit de beste speler van de East noemen. Hij strijdt met Kobe Bryant voor de beste speler van de NBA. De 25- jarige James won alleszins de ESPY award voor beste nba spelers van 2009. Lebron doet het wel allemaal: hij blockt shots, geeft asssists als een point guard, hij scoort zonder enige moeite, pakt rebounds als een center! Ohja, en hij dunkt tegen de sterren op! Lebron heeft zijn zinnen op de ultieme goal gezet en dat is zijn eerste kampioenschap winnen. Jaar na jaar is hij zo dicht geweest bij die befaamde beker. Het probleem met Cleveland is dat zij veel te hard moeten rekenen op Lebron en dat zij zonder hem waarschijnlijk alleen maar zouden verliezen. Bij Kobe Bryant en de La Lakers is dit net iets minder. Al valt daar natuurlijk wel over te discussiƫren.

Dit seizoen staat Lebron er echter wel niet alleen voor, de ploeg is versterkt en niet zomaar! De legendarische Shaquille O’neal wil er alles aan doen om Lebron te helpen zijn droom te verwezenlijken. Voor Cleveland is het een risicovol jaar en bijna een must om dit jaar te winnen . Lebron en Shaquille worden free-agents na dit jaar wat wil zeggen dat er een mogelijkheid is dat Cleveland hun sterren zien gaan. Zo ver zijn we natuurlijk nog niet ! Ik weet alleszins dat hij er alleszins alles aan zal doen om zo dicht mogelijk bij de beker te geraken.

De all star game zou de all star game niet zijn zonder Lebron! Hij heeft de meeste stemmen gekregen en zal er dus weer spectaculair aanwezig zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten